Fraans Marie na diverse verbouwingen klaar voor (tijdelijke) afhaalmenu's!

  • Home
  • Nieuws
  • Fraans Marie na diverse verbouwingen klaar voor (tijdelijke) afhaalmenu's!

Beste volgers & trouwe gasten,
 

Door de Covid-19 infectie hebben we jullie helaas al een geruime tijd niet meer gezien.

Maar we hebben niet stil gezeten! Na meerdere intensieve verbouwingen kunnen we dan ook eindelijk de deuren weer (gedeeltelijk) voor jullie gaan openen!
 

Vanaf vrijdag 24 april zal het mogelijk zijn om op donderdag- t/m zondagavond eten af te halen bij Fraans Marie.

De speciale kaart en nadere informatie m.b.t. het afhalen zullen morgen via de sociale media kanalen volgen.

Wel zal dit gebeuren in een flink vernieuwde zaak! Bijgaand enkele foto’s en een greep uit onze werkzaamheden.
 

Wat is er zoal gebeurt?
Diverse muren hebben een nieuwe kleur, in het restaurant en eetcafé zijn de vloeren gepolijst en gelakt, er ligt een geheel nieuwe vloer in de zaal, de entree van de zaal beschikt over een nieuwe vloer en wandafwerkingen, er zijn nieuwe meubels aangeschaft voor het restaurant en het terras, alle terrastafels zijn behandelt, de tuinen zijn aangepakt, er zijn extra parkeerplekken gecreëerd, er is geïnvesteerd in 3 gigantische parasols op het terras en divers ‘oud’ meubilair is nieuw leven in geblazen. Het ‘rokershok’ is verwijderd en het biljart is verplaatst waardoor er meer plekken in het eetcafé zijn gecreëerd.
 

Wat staat ons nog te wachten?
Er is geïnvesteerd in nieuwe sfeerverlichting voor in het eetcafé, dat deze week gemonteerd zal worden. De gehele bar in het eetcafé wordt opnieuw ingedeeld, het gehele hekwerk om het pand komt het einde van de week terug van de poedercoater. Er komt een volledig nieuw kassasysteem en een prachtige Jus ‘d Orange pers voor verse jus. Er staat ons nog het e.e.a. te wachten, dus houd onze pagina’s in de gaten voor meer updates omtrent de verbouwingen en afhaal acties!

Tot zover,
Team Fraans Marie

Share our website